Dumnezeu ne-a dat steaua care sa ne lumineze calea, dar noi trebuie sa o aprindem


sâmbătă, 16 aprilie 2011

Intrebari frecvente - Gala Premiilor in Educatie

1. Ma pot inscrie la Gala Premiilor in Educatie 2011 daca am participat si anul trecut?

Da, participantii declarati eligibili la editia de anul trecut a Galei se pot inscrie si in acest an in concurs. Exceptie fac castigatorii din 2010 - acestia nu pot participa la Gala Premiilor in Educatie timp de 5 ani de la castigarea competitiei.

2. Nu am timp sa completez integral formularul de concurs. Ce e de facut?

Formularul de concurs este in asa fel conceput incat sa permita completarea in mai multe etape. Este necesar insa sa salvati partea completata a formularului, dand clic frecvent pe butonul SALVEAZA.

3. Ce documente trebuie trimise alaturi de formularul de concurs completat?

Organizatorii competitiei nu au vrut sa ingreuneze procedura de inscriere. De aceea au lasat la latitudinea participantilor alegerea documentelor. Se accepta: copii ale diplomelor/certificatelor obtinute, scrisori de recomandare, fotografii, filme, articole din ziar, materiale online etc.

4. Dupa finalizarea competitiei, voi primi documentele inapoi?

Nu, organizatorii competitiei nu se obliga sa returneze materialele primite. De aceea va recomandam ca toate documentele trimise sa fie copii sau materiale de care nu mai aveti nevoie.


5. Cum va evalua Juriul toate materialele pe care le trimit participantii?

Juriul nu va evalua documentele trimise alaturi de formularul de concurs. Acestea sunt necesare doar pentru ca inscrierea dumneavoastra sa fie considerata eligibila. Doar candidaturile eligibile vor fi analizate de Juriu.

6. Pot incrie pe cineva in competitie?

Formularul de concurs cere informatii specifice despre activitatea participantului, informatii pe care o terta persoana este posibil sa nu le cunoasca. De aceea, pentru a nu dezavantaja pe nimeni, am creat sectiunea de Recomandari. Completand un formular succint puteti inscrie pe cineva in competitie. Persoana respectiva va fi informata prin email despre posibilitatea de a se incrie la Gala Premiilor in Educatie 2011.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu